ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Shimadzu | LabRulez ICPMS

    Quantitative Analysis of Sugars (Fructose, Glucose, and Sucrose) in Honey by FTIR

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    FTIR-ATR Characterization of Commercial Honey Samples and Their Adulteration with Sugar Syrups Using Chemometric Analysis

    Postery
    | 2015 | Shimadzu (Pittcon)
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Identification Analysis of Lactobacillus Species/Strains Using IRXross

    Aplikace
    | 2023 | Shimadzu
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza, Klinická analýza

    Solutions for Contaminant Analysis

    Brožury a specifikace
    | 2023 | Shimadzu
    RAMAN Spektrometrie, FTIR Spektroskopie, Mikroskopie, X-ray
    Instrumentace
    RAMAN Spektrometrie, FTIR Spektroskopie, Mikroskopie, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza

    Analysis of Food Contaminants by EDX and FTIR ‒ Dental Materials

    Aplikace
    | 2019 | Shimadzu
    FTIR Spektroskopie, X-ray
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Combined Analysis of a Contaminant Using a Compact FTIR and EDX

    Aplikace
    | 2018 | Shimadzu
    FTIR Spektroskopie, X-ray
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Identification Testing of Health Food Ingredients Using FTIR: Supports GMP by Using Food Additive Identification Test Program

    Aplikace
    | 2019 | Shimadzu
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Contaminant Analysis Using EDXIR-Analysis Software for Combined EDX-FTIR Analysis

    Aplikace
    | 2017 | Shimadzu
    FTIR Spektroskopie, X-ray
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Shimadzu’s Total Support for Food Safety

    Brožury a specifikace
    | 2018 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Handbook Food, Beverages, Agriculture - Release 2

    Příručky
    | 2012 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Odešli tři držitelé čestných doktorátů Univerzity Pardubice

    Út, 28.5.2024
    Univerzita Pardubice
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.