ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Agilent Technologies | LabRulez ICPMS

    Analysis of Pesticide Residues in Lettuce and Apple Samples using Agilent Bond Elut QuEChERS AOAC Extraction Kit with Universal Dispersive SPE

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    A Blind Study of Pesticides in Vegetables by Agilent Bond Elut QuEChERS Extraction Kits and Agilent 5975T LTM GC/MSD

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Printing Ink Components from Food Packaging Materials byGC/MS/MS

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Flavor Compounds in Beer using the Integrated Agilent 8697 Headspace Sampler with the Agilent 8890 GC System

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Residual Solvents in Cannabinoid Products with Hydrogen Carrier Gas and the Agilent HydroInert Source

    Aplikace
    | 2024 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Novel Residual Solvents Analysis of Cannabinoid Products with the Agilent Headspace-GC/MS System

    Aplikace
    | 2020 | Agilent Technologies
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Lactones in wine

    Aplikace
    | 2011 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Separation of Fatty Acid Methyl Esters (FAME) on an Agilent J&W Select CP-Sil 88 for FAME GC Column

    Aplikace
    | 2010 | Agilent Technologies
    GC, GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC, GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Assessing Washing Methods for Reduction of Pesticide Residues in Tomatoes and Other Produce Using LC/MS and GC/MS

    Aplikace
    | 2014 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of PAH4 on Agilent J&W Select PAH

    Aplikace
    | 2010 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.