ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Agilent Technologies | LabRulez ICPMS

    Agilent ICP-MS Journal (June 2012 – Issue 50)

    Ostatní
    | 2012 | Agilent Technologies
    ICP/MS, ICP/MS/MS, Laserová ablace
    Instrumentace
    ICP/MS, ICP/MS/MS, Laserová ablace
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Agilent ICP-MS Journal (August 2021, Issue 85)

    Ostatní
    | 2021 | Agilent Technologies
    Spotřební materiál, ICP/MS, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    Spotřební materiál, ICP/MS, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Agilent ICP-MS Journal (September 2009 – Issue 39)

    Ostatní
    | 2009 | Agilent Technologies
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Fast and Accurate Speciation of Mercury in Milk and Honey Food Products by HPLC-ICP-MS

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Accurate Determination of TiO2 Nanoparticles in Complex Matrices using the Agilent 8900 ICP-QQQ

    Aplikace
    | 2017 | Agilent Technologies
    ICP/MS, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    ICP/MS, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    The Impact of Vineyard Origin and Winery on the Elemental Profile of Red Wines

    Aplikace
    | 2017 | Agilent Technologies
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Agilent ICP-MS Journal (February 2021, Issue 83)

    Ostatní
    | 2021 | Agilent Technologies
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Resolving REE2+ Overlaps on Arsenic and Selenium With Hydrogen Cell Gas

    Technické články
    | 2021 | Agilent Technologies
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Only Agilent Covers All Your Mass Spec Needs

    Brožury a specifikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/QQQ, GC/Q-TOF, GC kolony, Spotřební materiál, Software, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, LC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/QQQ, GC/Q-TOF, GC kolony, Spotřební materiál, Software, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, LC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Forenzní analýza a toxikologie, Průmysl a chemie, Farmaceutická analýza, Klinická analýza

    Agilent ICP-MS Journal (October 2012 – Issue 51)

    Ostatní
    | 2012 | Agilent Technologies
    ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon

    Út, 28.5.2024
    Altium International

    Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!

    Ne, 26.5.2024
    LabRulez

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.