ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Agilent Technologies | LabRulez ICPMS

    An Optimal Method for the Analysis of Pesticides in a Variety of Matrices

    Aplikace
    | 2017 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    An Optimal Method for the Analysis of Pesticides in a Variety of Matrices

    Postery
    | 2016 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    An Optimal Method for the Analysis of Pesticides in a Variety of Matrices

    Postery
    | 2016 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Determination of Pesticides in Lemon Oil via Modified Agilent Bond Elut QuEChERS Method

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Sample Cleanup Methods for Multiresidue Pesticide GC/MS/MS Analysis in Avocado

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Chemometric methods for botanical classification of Chinese honey based on the volatile compound profile

    Aplikace
    | 2018 | Agilent Technologies
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Comparison of Sample Preparation Methods for Pesticide Analysis in Botanical Dietary Supplement Materials

    Aplikace
    | 2024 | Agilent Technologies
    Příprava vzorků, LC/MS/MS, LC/MS, LC/QQQ, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    Příprava vzorků, LC/MS/MS, LC/MS, LC/QQQ, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Optimized Method Development of Large Volume Injection for GC/MS/MS of Food Pesticides

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Chemometric Methods for Botanical Classification of Chinese Honey by Solid-Phase Microextraction and GC/MS

    Postery
    | 2015 | Agilent Technologies
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Comparing GC/QQQ to GC/Q Methods for the Analysis of Pesticide Residues in Fruits and Vegetables

    Postery
    | N/A | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.