Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(3)
Forenzní analýza a toxikologie
(1)
Klinická analýza
(2)
Materiálová analýza
(4)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
(3)
ICP/MS
(8)
ICP/MS/MS
(4)
ICP/OES
(5)
Výrobce
Agilent Technologies
(19)
CEM
(1)
Elemental Scientific
(1)
Metrohm
(1)
Autor
Agilent Technologies
Metrohm
(4)
RAFA
(9)
Shimadzu
(9)
Agilent Technologies
Typ Publikace
Aplikace
(9)
Ostatní
(1)
Postery
(1)
Příručky
(8)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Agilent Technologies | LabRulez ICPMS
ICP-OES Analysis of Nutrient Elements in Dietary Supplements for Accurate Product Labeling
Aplikace
| 2023 | Agilent Technologies
ICP/OES
Instrumentace
ICP/OES
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
ICP-OES Analysis of Nutrient Elements for Labeling Compliance of Dietary Food Supplements
Aplikace
| 2023 | Agilent Technologies
ICP/OES
Instrumentace
ICP/OES
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Elemental Analysis of Animal Feed and Fertilizers Produced From Insects
Aplikace
| 2024 | Agilent Technologies
ICP/OES
Instrumentace
ICP/OES
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Copper in Green Olives using ICP-OES
Aplikace
| 2018 | Agilent Technologies
ICP/OES
Instrumentace
ICP/OES
Výrobce
Agilent Technologies, CEM
Zaměření
Potraviny a zemědělství
ICP-OES Analysis of Titanium Dioxide in Foods Prepared with a One-Step Digestion
Aplikace
| 2023 | Agilent Technologies
ICP/OES
Instrumentace
ICP/OES
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of TiO2 Nanoparticles in Foods and Personal Care Products by Single Particle ICP-QQQ
Aplikace
| 2019 | Agilent Technologies
ICP/MS, ICP/MS/MS
Instrumentace
ICP/MS, ICP/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Ostatní
Fast, effective evaluation of edible bird nests using the handheld Agilent 4100 ExoScan FTIR
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
High sensitivity analysis of SiO2 nanoparticles using the Agilent 8900 ICP-QQQ in MS/MS mode
Aplikace
| 2016 | Agilent Technologies
ICP/MS, ICP/MS/MS
Instrumentace
ICP/MS, ICP/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza
Accurate Determination of TiO2 Nanoparticles in Complex Matrices using the Agilent 8900 ICP-QQQ
Aplikace
| 2017 | Agilent Technologies
ICP/MS, ICP/MS/MS
Instrumentace
ICP/MS, ICP/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza
Agilent ICP-MS Journal (February 2016 – Issue 64)
Ostatní
| 2016 | Agilent Technologies
ICP/MS, Speciační analýza
Instrumentace
ICP/MS, Speciační analýza
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
Další
Mohlo by Vás zajímat
Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková
Ne, 2.6.2024
Nadace Experientia
„První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová
Ne, 2.6.2024
RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí
Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský
Čt, 30.5.2024
Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.