ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Chemické listy | LabRulez ICPMS

    SKUPINOVO-SELEKTÍVNY POLYMÉR S ODTLAČKOM MOLEKULY AKO SORBENT PRE EXTRAKCIU KUMARÍNOV Z LIEČIVÝCH RASTLÍN

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    Příprava vzorků, HPLC
    Instrumentace
    Příprava vzorků, HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    SPECIAČNÍ ANALÝZA SELENU V ODTUČNĚNÉM ŘEPKOVÉM ŠROTU

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    VYUŽITÍ COULOMETRICKÉHO DETEKTORU COULARRAY PRO ANALÝZU PŘÍRODNÍCH ANTIOXIDANTŮ

    Vědecké články
    | 2004 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    SÚČASNÉ METÓDY A NOVÉ TRENDY V IZOLÁCII REZÍDUÍ PESTICÍDOV Z BEZTUKOVÝCH POTRAVÍN

    Vědecké články
    | 2004 | Chemické listy
    SPME, Příprava vzorků, GPC/SEC
    Instrumentace
    SPME, Příprava vzorků, GPC/SEC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    SPECIACE ANORGANICKÉHO ARSENU V MATRICI ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU METODAMI SPE-HG-AAS A HPLC-ICP-MS

    Vědecké články
    | 2012 | Chemické listy
    HPLC, ICP/MS, AAS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, AAS, Speciační analýza
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    NEDEKLAROVANÉ PŘIBARVOVÁNÍ VÝROBKŮ Z ČERVENÉHO A MODRÉHO OVOCE: MOŽNOSTI PROKÁZÁNÍ

    Vědecké články
    | 2016 | Chemické listy
    GC/MSD, HPLC
    Instrumentace
    GC/MSD, HPLC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    TRENDY V AUTENTICITĚ POTRAVIN A V PŘÍSTUPECH K DETEKCI FALŠOVÁNÍ

    Vědecké články
    | 2012 | Chemické listy
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    PŘÍPRAVA VZORKU PRO STANOVENI REZIDUI PESTICIDU V POTRAVINÁCH

    Vědecké články
    | 1998 | Chemické listy
    GC, Příprava vzorků, GPC/SEC
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků, GPC/SEC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    SÚČASNÝ STAV A TRENDY EXTRAKCIE REZÍDUÍ PESTICÍDOV Z NUTRACEUTÍK

    Vědecké články
    | 2016 | Chemické listy
    Příprava vzorků
    Instrumentace
    Příprava vzorků
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    STANOVENÍ VOLNÉHO A CELKOVÉHO KVERCETINU V MORAVSKÝCH ČERVENÝCH VÍNECH

    Vědecké články
    | 2003 | Chemické listy
    HPLC, Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    HPLC, Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Agilent Technologies, Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková

    Ne, 2.6.2024
    Nadace Experientia

    „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

    Ne, 2.6.2024
    RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.