Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
ICP/MS
(2)
Speciační analýza
(2)
Výrobce
Agilent Technologies
(2)
PerkinElmer
(1)
Thermo Fisher Scientific
(1)
Autor
Chemické listy
Chemické listy
Typ Publikace
Vědecké články
(9)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Chemické listy | LabRulez ICPMS
O KONOPÍ BEZ PŘEDSUDKŮ
Vědecké články
| 2020 | Chemické listy
Instrumentace
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
STANOVENÍ VOLNÉHO A CELKOVÉHO KVERCETINU V MORAVSKÝCH ČERVENÝCH VÍNECH
Vědecké články
| 2003 | Chemické listy
HPLC, Kapilární elektroforéza
Instrumentace
HPLC, Kapilární elektroforéza
Výrobce
Agilent Technologies, Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
NEDEKLAROVANÉ PŘIBARVOVÁNÍ VÝROBKŮ Z ČERVENÉHO A MODRÉHO OVOCE: MOŽNOSTI PROKÁZÁNÍ
Vědecké články
| 2016 | Chemické listy
GC/MSD, HPLC
Instrumentace
GC/MSD, HPLC
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
METODY STANOVENÍ ANTIOXIDAČNÍ AKTIVITY PŘÍRODNÍCH LÁTEK IN VITRO
Vědecké články
| 2004 | Chemické listy
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
ROSTLINNÉ FENOLY V ALLELOPATII
Vědecké články
| 1999 | Chemické listy
HPLC, LC/MS
Instrumentace
HPLC, LC/MS
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
ANALÝZA KATIONTOVÝCH SPECIÍ ARSENU V POTRAVINÁCH MOŘSKÉHO PŮVODU
Vědecké články
| 2018 | Chemické listy
HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
Instrumentace
HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
VLIV PĚSTEBNÍCH PODMÍNEK NA SPECIACI SELENU V TKÁNÍCH ŘEPKY OLEJKY
Vědecké články
| 2015 | Chemické listy
HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
Instrumentace
HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
Výrobce
PerkinElmer
Zaměření
Potraviny a zemědělství
CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ BIOGENNÍCH AMINŮ A POLYAMINŮ VE ZRAJÍCÍCH SÝRECH
Vědecké články
| 2014 | Chemické listy
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
METODA PRO ANALÝZU ISOPROSTANŮ VE TKÁNI LOSOSA
Vědecké články
| 2015 | Chemické listy
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Waters
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze
St, 22.5.2024
ALS Czech Republic
Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL
Út, 21.5.2024
Altium International
Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie
Po, 20.5.2024
LabRulez
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.