ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Chemické listy | LabRulez ICPMS

    SPECIACE ANORGANICKÉHO ARSENU V MATRICI ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU METODAMI SPE-HG-AAS A HPLC-ICP-MS

    Vědecké články
    | 2012 | Chemické listy
    HPLC, ICP/MS, AAS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, AAS, Speciační analýza
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    PŘÍPRAVA VZORKU PRO STANOVENI REZIDUI PESTICIDU V POTRAVINÁCH

    Vědecké články
    | 1998 | Chemické listy
    GC, Příprava vzorků, GPC/SEC
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků, GPC/SEC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    ANALÝZA ALKALOIDŮ V MAKOVINĚ METODOU VYSOKOÚČINNÉ KAPALINOVÉ CHROMATOGRAFIE

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    METODA PRO ANALÝZU ISOPROSTANŮ VE TKÁNI LOSOSA

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    O KONOPÍ BEZ PŘEDSUDKŮ

    Vědecké články
    | 2020 | Chemické listy
    Instrumentace
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    TRENDY V AUTENTICITĚ POTRAVIN A V PŘÍSTUPECH K DETEKCI FALŠOVÁNÍ

    Vědecké články
    | 2012 | Chemické listy
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    HPLC STANOVENÍ ANDROSTENONU, SKATOLU A INDOLU VE HŘBETNÍM TUKU U PRASAT

    Vědecké články
    | 2016 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    LZE VYUŽÍT METABOLOMICKÉ PROFILOVÁNÍ PRO AUTENTICITU GENETICKY MODIFIKOVANÉ SÓJI?

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, DART
    Instrumentace
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, DART
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    VYUŽITÍ SUPERKRITICKÉ FLUIDNÍ CHROMATOGRAFIE PRO LIPIDOMICKÉ PROFILOVÁNÍ SÓJOVÉHO A KRAVSKÉHO MLÉKA: AUTENTICITA A DETEKCE FALŠOVÁNÍ

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, SFC
    Instrumentace
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, SFC
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    CHARAKTERISTIKA JEČNÉHO SLADU POMOCÍ HPLC

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.