ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Establish Your Cannabis Lab Fast - Ready-to-run eMethods and applications for cannabis testing: an application compendium

    Brožury a specifikace
    | 2020 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Metals in Petroleum Fractions using MP-AES

    Aplikace
    | 2018 | Agilent Technologies
    MP/ICP-AES
    Instrumentace
    MP/ICP-AES
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Routine Elemental Analysis of Dietary Supplements using an Agilent 8900 ICP-QQQ

    Aplikace
    | 2019 | Agilent Technologies
    ICP/MS, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    ICP/MS, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Dimethyl-polysiloxanes (DMPS) in Edible Fats and Oils by ICP-OES

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    ICP/OES
    Instrumentace
    ICP/OES
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Ca, K, and Na in Soft Drinks Using MP-AES

    Aplikace
    | 2018 | Agilent Technologies
    MP/ICP-AES
    Instrumentace
    MP/ICP-AES
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application of the Agilent 4500 Series FTIR to the Stable Isotope Technique for Assessing Intake of Human Milk in Breastfed Infants

    Aplikace
    | 2014 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application of the agilent 4500 series ftir to the stable isotope technique for assessing intake of human milk in breastfed infants

    Ostatní
    | 2014 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    In situ screening of quality traits in tomato cultivars using the handheld 4200 FlexScan FTIR spectrometer

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Simultaneous Iodine and Bromine Speciation Analysis of Infant Formula by HPLC-ICP-MS

    Aplikace
    | 2019 | Agilent Technologies
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies, CEM
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Sequential Determination of Cd, Cu, Pb, Co and Ni in Marine Invertebrates by Zeeman Graphite Furnace Atomic Absorption Spectroscopy

    Aplikace
    | 2010 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

    Ne, 2.6.2024
    RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR

    Jak české grantové agentury podporují ženy a rodiče ve vědě? Díl první – GA ČR a TA ČR

    Čt, 30.5.2024
    Vědavýzkum.cz
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.