ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Low Level Measurement of Cadmium in Foods

    Aplikace
    | 2010 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    MILK POWDER ANALYSIS USING CHINESE GB 5413.21—2010 METHOD & AGILENT 5100 SVDV ICP-OES

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    ICP/OES
    Instrumentace
    ICP/OES
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    WCPS: Reaction Cell Frontier: Selenium Isotope Dilution Analysis using Innovative Reaction Cell ICP--MSMS

    Postery
    | 2012 | Agilent Technologies
    ICP/MS, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    ICP/MS, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Agilent ICP-MS Journal (August 2022, Issue 89)

    Ostatní
    | 2022 | Agilent Technologies
    ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS, Laserová ablace
    Instrumentace
    ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS, Laserová ablace
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza, Proteomika

    Analysis of TiO2 Nanoparticles in Foods and Personal Care Products by Single Particle ICP-QQQ

    Aplikace
    | 2019 | Agilent Technologies
    ICP/MS, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    ICP/MS, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Ostatní

    Quantitative characterization of silica nanoparticles by asymmetric flow FFF‑MALS‑ICP‑QQQ using the Agilent 8800 ICP‑QQQ

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    ICP/MS, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    ICP/MS, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    Microwave Plasma Atomic Emission Spectroscopy (MP-AES) - Measuring metals in wine and food handbook

    Příručky
    | 2022 | Agilent Technologies
    MP/ICP-AES
    Instrumentace
    MP/ICP-AES
    Výrobce
    Agilent Technologies, CEM
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Methodologies for Food Fraud

    Ostatní
    | 2019 | Agilent Technologies
    GC/MSD, LC/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, LC/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Handbook of ICP-QQQ Applications using the Agilent 8800 and 8900

    Příručky
    | 2022 | Agilent Technologies
    GC, HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    GC, HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies, Elemental Scientific
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie, Farmaceutická analýza, Materiálová analýza, Polovodiče, Klinická analýza

    Microwave Plasma Atomic Emission Spectroscopy (MP-AES)

    Příručky
    | 2021 | Agilent Technologies
    MP/ICP-AES
    Instrumentace
    MP/ICP-AES
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie, Farmaceutická analýza
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková

    Ne, 2.6.2024
    Nadace Experientia

    „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

    Ne, 2.6.2024
    RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.