Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(7)
Forenzní analýza a toxikologie
(2)
Klinická analýza
(4)
Materiálová analýza
(10)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
AAS
(17)
Elementární analýza
(1)
FTIR Spektroskopie
(24)
Fluorescenční spektroskopie
(2)
Výrobce
Agilent Technologies
CEM
(17)
Elemental Scientific
(1)
GERSTEL
(1)
Agilent Technologies
Autor
Agilent Technologies
(189)
GERSTEL
(1)
Metrohm
(1)
Typ Publikace
Aplikace
(120)
Brožury a specifikace
(5)
Ostatní
(33)
Postery
(16)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
WCPS: Determination of Geographical Origin of Rice by ICP-MS with Helium Collision-Reaction Cell
Postery
| 2011 | Agilent Technologies
ICP/MS
Instrumentace
ICP/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
QA/QC of tea using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Application of the Agilent 4500 Series FTIR to the Stable Isotope Technique for Assessing Intake of Human Milk in Breastfed Infants
Aplikace
| 2014 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Microstructural study of thermal denaturation and gelation of proteins using an Agilent 660 FTIR
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Agilent ICP-MS Journal (February 2021, Issue 83)
Ostatní
| 2021 | Agilent Technologies
HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
Instrumentace
HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Multi-Element Determination of Heavy Metals in Dietary Supplements Using Collision/Reaction Cell ICP-MS
Aplikace
| 2008 | Agilent Technologies
ICP/MS
Instrumentace
ICP/MS
Výrobce
Agilent Technologies, CEM
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Application of the agilent 4500 series ftir to the stable isotope technique for assessing intake of human milk in breastfed infants
Ostatní
| 2014 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
WCPS: Elemental Differences In Single Vineyard Pinot noir Wines From Six Neighborhoods within One Wine Region
Postery
| 2017 | Agilent Technologies
ICP/MS, ICP/MS/MS, MP/ICP-AES
Instrumentace
ICP/MS, ICP/MS/MS, MP/ICP-AES
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Agilent ICP-MS Journal (August 2021, Issue 85)
Ostatní
| 2021 | Agilent Technologies
Spotřební materiál, ICP/MS, ICP/MS/MS
Instrumentace
Spotřební materiál, ICP/MS, ICP/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
Accurate and Sensitive Analysis of Arsenic and Selenium in Foods
Aplikace
| 2015 | Agilent Technologies
ICP/MS, ICP/MS/MS
Instrumentace
ICP/MS, ICP/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies, CEM
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
...
Další
Mohlo by Vás zajímat
FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)
Út, 7.5.2024
Altium International
Metrohm: Obchodní a aplikační specialista
Ne, 5.5.2024
Metrohm Česká republika
Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru
Po, 13.5.2024
ANALYTIKA
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.