ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Methods for High-Quality, Safe, and Authentic Herbal Products

    Příručky
    | 2022 | Agilent Technologies
    Spotřební materiál, HPLC, LC kolony
    Instrumentace
    Spotřební materiál, HPLC, LC kolony
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Methods for the Analysis of Underivatized Amino Acids by LC/MS

    Aplikace
    | 2017 | Agilent Technologies
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    Comparison of Sample Preparation Methods for Pesticide Analysis in Botanical Dietary Supplement Materials

    Aplikace
    | 2024 | Agilent Technologies
    Příprava vzorků, LC/MS/MS, LC/MS, LC/QQQ, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    Příprava vzorků, LC/MS/MS, LC/MS, LC/QQQ, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Automated Sequencing of Elemental Speciation Methods Using HPLC-ICP-MS with a Quick Change Valve Head

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    HPLC, ICP/MS, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Improved OPA /FMOC Derivatized Amino Acid Methods using Many Column Configurations for a Range of Speed and Resolution Options

    Postery
    | 2009 | Agilent Technologies (HPLC Symposium)
    Spotřební materiál, HPLC, LC kolony
    Instrumentace
    Spotřební materiál, HPLC, LC kolony
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Klinická analýza

    Assessing Washing Methods for Reduction of Pesticide Residues in Tomatoes and Other Produce Using LC/MS and GC/MS

    Aplikace
    | 2014 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Agilent LC Method Development Applications Notebook

    Příručky
    | 2017 | Agilent Technologies
    Příprava vzorků, HPLC, LC kolony
    Instrumentace
    Příprava vzorků, HPLC, LC kolony
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza, Klinická analýza

    Determination of Polydextrose in Foods by AOAC Method 2000.11

    Aplikace
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    The Agilent 1290 Infinity II Multi‑Method Solution

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    A Robust and Sensitive Method For the Analysis of 510 Pesticides Using LC/MS/MS

    Postery
    | 2021 | Agilent Technologies (ASMS)
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková

    Ne, 2.6.2024
    Nadace Experientia

    „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

    Ne, 2.6.2024
    RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.