ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Identifying key odor compounds in bourbon using solvent-free aroma dilution analysis and a novel software for interpreting GC-O data

    Aplikace
    | 2020 | GERSTEL
    GC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Comprehensive Analysis and Characterization of Tobacco Smoke Extracts

    Postery
    | 2012 | LECO
    GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Chemical Analysis of Wine with HS-SPME and GC-TOFMS for Target Screening and Non-Target Characterization and Comparison

    Postery
    | 2016 | LECO
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Volatile Profiling of U.S. Cabernet Sauvignon Wines Using HS-SPME and the Agilent 5975 Series GC/MSD System: Relating the Chemical Profile to Sensory Properties

    Aplikace
    | N/A | Agilent Technologies
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Sagebrush Aromas by Headspace SPME-GCxGC-TOFMS and Utilization of Variable Modulation in the Second Dimension Separation

    Aplikace
    | 2013 | LECO
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Hops Aroma Profiles as a Function of Boil Time by HS-SPME Using GC-TOFMS and GCxGC-TOFMS

    Postery
    | 2012 | LECO
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Flavors using a Mass Spectral Based Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2003 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Classification of Coffees from Different Origins by Chemical Sensor Technology

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Target GC-MS Analysis using Accelerated Column Heating and Interactive Deconvolution Software

    Aplikace
    | 2006 | GERSTEL
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    The Power of Fully Automated Sample Preparation for Metabolomics Applications: Proof of Concept

    Aplikace
    | 2016 | Anatune
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie (OPTIK INSTRUMENTS)

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.