Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
Simple, Fast and Reliable Determination of Fat in Food According to the Caviezel® Method using a Turnkey Fat Determination System
Aplikace
| 2009 | GERSTEL
GC, Příprava vzorků
Instrumentace
GC, Příprava vzorků
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analyses in Beverage and Namely Brewing Analytics. Part III. – Solid-Phase Microextraction and Stir Bar Sorptive Extraction in Fatty Acids Analysis in Beer
Vědecké články
| 2010 | Kvasný průmysl
GC, SPME, Termální desorpce
Instrumentace
GC, SPME, Termální desorpce
Výrobce
GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
„První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová
Ne, 2.6.2024
RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí
Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský
Čt, 30.5.2024
Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
Jak české grantové agentury podporují ženy a rodiče ve vědě? Díl první – GA ČR a TA ČR