Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
Differentiation of Fresh and Oxidized Wine Samples with HS-SPME, GC-TOFMS, and GC×GC-TOFMS
Aplikace
| 2016 | LECO
GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Predictive Classification of Contaminants Encountered During the Distillation of Shochu,a Distilled Beverage Native to Japan
Postery
| 2011 | Agilent Technologies
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Trace Components Using a Selectable 1D/2D GC-MS System based on Capillary Flow Technology and Heart-Cut Fraction Collection
Aplikace
| 2010 | GERSTEL
GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Comparison of Two Beer Samples by GCxGC-TOFMS Utilizing the COMPARE Feature
Aplikace
| 2008 | LECO
GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/TOF
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/TOF
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Using Three Types of Twister Phases for Stir Bar Sorptive Extraction of Whisky, Wine and Fruit Juice
Aplikace
| 2011 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and especially Beer. Part II. – Stir Bar Sorptive Extraction
Vědecké články
| 2010 | Kvasný průmysl
SPME, Termální desorpce
Instrumentace
SPME, Termální desorpce
Výrobce
GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze
St, 22.5.2024
ALS Czech Republic
Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL
Út, 21.5.2024
Altium International
Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie