ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Fast determination of total unbound fat in snack foods using a new fully automated parallel extraction and concentration system

    Aplikace
    | 2022 | Thermo Fisher Scientific
    Příprava vzorků
    Instrumentace
    Příprava vzorků
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Organophosphorus Pesticides in Apple Matrix by GC/MS/FPD using an Agilent J&W DB-35ms Ultra Inert GC Column

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    GC, GC/MSD, GC/SQ, GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/SQ, GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Stir Bar Sorptive Extraction: Capacity and Competition Effects

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Dynamic Headspace (DHS) for the Screening of Fragrance Compounds in Flowers by GC/Q-TOF using Chemometrics

    Aplikace
    | 2018 | Anatune
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, HeadSpace, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, HeadSpace, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Qualitative Evaluation of Aroma-Active Compounds in Grape and Grape-Derived Products by Means of Headspace SPME-GC/MS Analysis

    Aplikace
    | 2012 | PerkinElmer
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    PerkinElmer, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    FTIR analysis provides rapid QA/QC and authentication of food ingredients prior to processing

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Nicotine and Impurities in Electronic Cigarette Solutions and Vapor

    Aplikace
    | 2015 | Restek
    GC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies, Markes, Restek
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    An Innovative Approach to Coffee Characterization, Using Size Exclusion Chromatography and High Resolution Gas Chromatography

    Aplikace
    | 1997 | Merck
    GC, HPLC
    Instrumentace
    GC, HPLC
    Výrobce
    Merck
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Classification and Profiling of Food Containers by Principal Component Analysis with Their UV-Visible-NIR Spectra

    Aplikace
    | 2013 | Shimadzu
    NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie
    Instrumentace
    NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Confirmation and Quantitation of Benzoylecgonine in Urine Using the ISQ Single Quadrupole GC-MS

    Aplikace
    | 2010 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon

    Út, 28.5.2024
    Altium International

    Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!

    Ne, 26.5.2024
    LabRulez

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.