Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(2)
Klinická analýza
(1)
Materiálová analýza
(2)
Polovodiče
(1)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
AAS
(12)
Elementární analýza
(2)
FTIR Spektroskopie
(6)
ICP/MS
(20)
Výrobce
Agilent Technologies
(31)
CEM
(4)
Elemental Scientific
(1)
GERSTEL
(1)
Autor
Agilent Technologies
(30)
GERSTEL
(1)
Metrohm
(1)
PerkinElmer
(1)
Typ Publikace
Aplikace
(18)
Brožury a specifikace
(1)
Ostatní
(16)
Postery
(6)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
QA/QC of flours using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
FTIR analysis provides rapid QA/QC and authentication of food ingredients prior to processing
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Molecular Spectroscopy Compendium - Ensure food quality, production, and safety
Příručky
| 2014 | Agilent Technologies
UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
Instrumentace
UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Agilent Molecular Spectroscopy Compendium
Příručky
| 2013 | Agilent Technologies
UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
Instrumentace
UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Inline detection of wheat flour adulteration by NIR spectroscopy
Aplikace
| 2023 | Metrohm
NIR Spektroskopie
Instrumentace
NIR Spektroskopie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Speciation of Inorganic Arsenic in Baby Rice Cereals Using HPLC-ICP-MS
Aplikace
| 2017 | Agilent Technologies
HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
Instrumentace
HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Pb, Cd, Cr and Ni in Grains Based on Four Chinese National Methods via Zeeman GFAAS
Aplikace
| 2017 | Agilent Technologies
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Cd, Cr, Ni and Pb in Grains using the Agilent 280Z Zeeman GFAAS
Aplikace
| 2019 | Agilent Technologies
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Microwave Plasma Atomic Emission Spectroscopy (MP-AES) - Measuring metals in wine and food handbook
Příručky
| 2022 | Agilent Technologies
MP/ICP-AES
Instrumentace
MP/ICP-AES
Výrobce
Agilent Technologies, CEM
Zaměření
Potraviny a zemědělství
In food we trust – the passion of food analysis
Prezentace
| 2017 | Shimadzu (RAFA)
HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/OES
Instrumentace
HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/OES
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
...
Další
Mohlo by Vás zajímat
„První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová
Ne, 2.6.2024
RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí
Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský
Čt, 30.5.2024
Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
Jak české grantové agentury podporují ženy a rodiče ve vědě? Díl první – GA ČR a TA ČR
Čt, 30.5.2024
Vědavýzkum.cz
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.