Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(2)
Klinická analýza
(1)
Materiálová analýza
(1)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
(6)
ICP/MS
(3)
ICP/MS/MS
(1)
MP/ICP-AES
(3)
Výrobce
Agilent Technologies
(10)
CEM
(1)
Shimadzu
(1)
Thermo Fisher Scientific
(1)
Autor
Agilent Technologies
(10)
Shimadzu
(1)
Thermo Fisher Scientific
(1)
Typ Publikace
Aplikace
(5)
Ostatní
(1)
Příručky
(6)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
Determination of metals in wine using the Agilent 4100 Microwave Plasma-Atomic Emission Spectrometer
Aplikace
| 2013 | Agilent Technologies
MP/ICP-AES
Instrumentace
MP/ICP-AES
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
QA/QC of tea using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
QA/QC of coffee using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Fast, effective evaluation of edible bird nests using the handheld Agilent 4100 ExoScan FTIR
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
FTIR analysis provides rapid QA/QC and authentication of food ingredients prior to processing
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Speciation Applications Summary Ion Chromatography
Příručky
| 2017 | Thermo Fisher Scientific
Iontová chromatografie, ICP/MS, Speciační analýza
Instrumentace
Iontová chromatografie, ICP/MS, Speciační analýza
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza, Materiálová analýza, Klinická analýza
Agilent ICP-MS Journal (October 2012 – Issue 51)
Ostatní
| 2012 | Agilent Technologies
ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
Instrumentace
ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
Microwave Plasma Atomic Emission Spectroscopy (MP-AES) - Measuring metals in wine and food handbook
Příručky
| 2022 | Agilent Technologies
MP/ICP-AES
Instrumentace
MP/ICP-AES
Výrobce
Agilent Technologies, CEM
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Molecular Spectroscopy Compendium - Ensure food quality, production, and safety
Příručky
| 2014 | Agilent Technologies
UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
Instrumentace
UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Agilent Molecular Spectroscopy Compendium
Příručky
| 2013 | Agilent Technologies
UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
Instrumentace
UV–VIS Spektrofotometrie, FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
Další
Mohlo by Vás zajímat
LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)
Čt, 16.5.2024
LabRulez
SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi
St, 15.5.2024
SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
Inovativní přístup k planárně chirálním látkám
Po, 27.5.2024
Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.