Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(10)
Forenzní analýza a toxikologie
(2)
Klinická analýza
(5)
Materiálová analýza
(3)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
AAS
(5)
FTIR Spektroskopie
(4)
ICP/MS
(9)
ICP/MS/MS
(3)
Výrobce
Agilent Technologies
(51)
CEM
(1)
ELGA LabWater
(1)
Elemental Scientific
(1)
Autor
Agilent Technologies
(48)
Metrohm
(2)
PerkinElmer
(2)
RAFA
(11)
Typ Publikace
Aplikace
(86)
Brožury a specifikace
(7)
Ostatní
(19)
Postery
(18)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
Evaluation of Multivariate Calibration with RADIAN ASAP Data for the Quantitation of Edible Oil Blends
Aplikace
| 2021 | Waters
LC/MS, DART, LC/SQ
Instrumentace
LC/MS, DART, LC/SQ
Výrobce
Waters
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of olive oil purity based on triacylglycerols profiling by UHPLC-CAD and principal component analysis
Aplikace
| 2019 | Thermo Fisher Scientific
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of olive oil purity based on triacylglycerols profiling by UHPLC-CAD and principal component analysis
Aplikace
| 2019 | Thermo Fisher Scientific
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Real-Time Authentication of Food and Beverages Using DART QDa LiveID Analysis
Postery
| 2017 | Waters
Software, LC/MS, DART, LC/SQ
Instrumentace
Software, LC/MS, DART, LC/SQ
Výrobce
Waters
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Rapid and Accessible Mass Detection Tools for the Identification of Substitution Fraud in Dried Herbs
Postery
| 2021 | Waters (AOAC)
LC/MS, DART, LC/SQ
Instrumentace
LC/MS, DART, LC/SQ
Výrobce
Waters
Zaměření
Potraviny a zemědělství
SIMULTANEOUS ANALYSIS OF VITAMIN A AND D3 IN VITAMIN PREMIXES AND CONCENTRATES BY ULTRA-PERFORMANCE CONVERGENCE CHROMATOGRAPHY/PDA
Postery
| 2015 | Waters (Pittcon)
SFC
Instrumentace
SFC
Výrobce
Waters
Zaměření
Potraviny a zemědělství
RADIAN ASAP LiveID as a Routine Screening Solution for Substitution Fraud in Dried Herbs
Aplikace
| 2020 | Waters
Příprava vzorků, LC/MS, LC/SQ
Instrumentace
Příprava vzorků, LC/MS, LC/SQ
Výrobce
Waters
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Fighting food fraud – a unique approach to tackle extra virgin olive oil adulteration
Ostatní
| 2020 | Thermo Fisher Scientific
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Fumonisin in Livestock Feed Blend Using a Single Quadrupole Mass Spectrometer
Aplikace
| 2023 | Shimadzu
LC/MS, LC/SQ
Instrumentace
LC/MS, LC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Simultaneous Detection and Quantitation of 14 Fat-Soluble Vitamins and Carotenoids by LC/MS/MS Triple-Quadrupole
Aplikace
| 2022 | Agilent Technologies
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
...
Další
Mohlo by Vás zajímat
Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková
Ne, 2.6.2024
Nadace Experientia
„První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová
Ne, 2.6.2024
RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí
Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský
Čt, 30.5.2024
Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.