ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Determination of Glycols and Alcohols in Fermentation Broths Using Ion-Exclusion Chromatography and Pulsed Amperometric Detection

    Aplikace
    | 2018 | Thermo Fisher Scientific
    Iontová chromatografie
    Instrumentace
    Iontová chromatografie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Inorganic Anions and Organic Acids in Fermentation Broths

    Aplikace
    | 2006 | Thermo Fisher Scientific
    Iontová chromatografie
    Instrumentace
    Iontová chromatografie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    The determination of carbohydrates, alcohols, and glycols in fermentation broths

    Aplikace
    | 2019 | Thermo Fisher Scientific
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Related Seasonal and Geographical Differences in Wine from California’s Central Coast

    Postery
    | N/A | Thermo Fisher Scientific
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Instrumentace
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of the Molecular Transformations and Pathways that Occur During the Winemaking Process

    Postery
    | N/A | Thermo Fisher Scientific
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Instrumentace
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Free Amino acid analysis in beverages using the AccQ•Tag™ Ultra Derivatization Kit with UPLC™ UV detection

    Postery
    | 2022 | Waters (RAFA)
    Spotřební materiál, HPLC
    Instrumentace
    Spotřební materiál, HPLC
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Beverages Applications Notebook - Alcoholic Beverages

    Příručky
    | 2012 | Thermo Fisher Scientific
    Spotřební materiál, Iontová chromatografie, LC kolony
    Instrumentace
    Spotřební materiál, Iontová chromatografie, LC kolony
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Free Amino Acids Content in Alcoholic and Non-Alcoholic Beverages Using the AccQ•Tag Ultra Derivatization Kit

    Aplikace
    | 2022 | Waters
    Spotřební materiál, HPLC
    Instrumentace
    Spotřební materiál, HPLC
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Shimadzu’s Total Support for Beer Analysis

    Brožury a specifikace
    | 2017 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Shimadzu’s Total Support for Beer Analysis

    Příručky
    | 2017 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon

    Út, 28.5.2024
    Altium International

    Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!

    Ne, 26.5.2024
    LabRulez

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.