Characterization of 16 Capsicum Varieties by Evaluation of Their Carotenoid Profle by SFE-SFC-MS/MS
Aplikace
| 2022 | Shimadzu
Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC
Instrumentace
Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Clean-up of Organochlorine and Organophosphorus Pesticides from Vegetable Extracts Using ISOLUTE® SAX/PSA Columns
Aplikace
| 2020 | Biotage
Příprava vzorků, Spotřební materiál
Instrumentace
Příprava vzorků, Spotřební materiál
Výrobce
Biotage
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Extraction of Acrylamide from Cooked Foodstuffs Using ISOLUTE® Multimode Columns
Aplikace
| 2020 | Biotage
Příprava vzorků, Spotřební materiál
Instrumentace
Příprava vzorků, Spotřební materiál
Výrobce
Biotage
Zaměření
Potraviny a zemědělství
COMPREHENSIVE LC X LC ANALYSIS OF FLAVORING INGREDIENTS IN DISTILLED SPIRITS
Postery
| 2015 | Shimadzu
2D-LC
Instrumentace
2D-LC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
2-Dimensional Separation of Triacylglycerols in Borago Officinalis Using the Shimadzu 2D-LC System Coupled to an Evaporative Light Scattering and IT-TOF Detection