ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Methodologies for Food Fraud

    Ostatní
    | 2019 | Agilent Technologies
    GC/MSD, LC/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, LC/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Authentication and Geographical Origin Analysis of Plant - Derived Edible Oil Using the SCIEX X500R QTOF System

    Aplikace
    | 2019 | SCIEX
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    SCIEX
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Potential of Trapped Ion Mobility combined with LC-HRMS in Food Authenticity Studies

    Aplikace
    | 2019 | Bruker
    Iontová mobilita, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    Iontová mobilita, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Bruker
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Related Seasonal and Geographical Differences in Wine from California’s Central Coast

    Postery
    | N/A | Thermo Fisher Scientific
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Instrumentace
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    A Metabolomics Approach to Multivariate Analysis of Black Pepper Using LC/Q-TOF

    Aplikace
    | 2023 | Agilent Technologies
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    PROFILING OF CARBOHYDRATES IN HONEY BY HILIC-MS

    Postery
    | 2019 | Waters (AOAC)
    LC/MS, LC/SQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/SQ
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Differentiation of Geographical Origins for Cabernet Sauvignon Wines

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of the Molecular Transformations and Pathways that Occur During the Winemaking Process

    Postery
    | N/A | Thermo Fisher Scientific
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Instrumentace
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    METABOLOMICS: Applications for Food Safety and Quality Control

    Brožury a specifikace
    | N/A | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    Essential Oil Metabolomic Profiling with HRMS and a Variety of Complementary Ionization Techniques - Allowing Discrimination of Samples of Different Botanical Origin and Non-Conformity

    Aplikace
    | 2019 | Waters
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková

    Ne, 2.6.2024
    Nadace Experientia

    „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

    Ne, 2.6.2024
    RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.