ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Application for Plant Metabolome Analysis Using the GC/MS/MS Smart Metabolites Database

    Aplikace
    | 2016 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    A novel approach to assess the quality and authenticity of Scotch Whisky based on gas chromatography coupled to high resolution mass spectrometry

    Vědecké články
    | 2018 | Analytica Chimica Acta (Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT Praha)
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, SPME, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, SPME, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Using TDU-Pyrolysis-GC-MS to Investigate Aged Whiskey Samples and Their Oak Barrels

    Aplikace
    | 2013 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Agilent Model 355 Sulfur Chemiluminescence Detector (SCD): Sulfur Speciation in Grapefruit Juice

    Aplikace
    | 2007 | Agilent Technologies
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Volatile Compounds in Pumpkin with ‘Taro-like’ Aroma Using Solid Phase Micro-extraction and Gas Chromatography-Mass Spectrometry Combined with Chemometrics

    Postery
    | 2019 | Agilent Technologies (RAFA)
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Volatile Compounds in Pumpkin with ‘Taro-like’ Aroma using Head Space-Solid phase Microextraction and Gas Chromatography-Mass Spectrometry Combined with Chemometrics

    Postery
    | 2019 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Recommendations for Cannabis Testing: Laboratory Compliance

    Technické články
    | 2021 | Agilent Technologies
    Software
    Instrumentace
    Software
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Lemon Grass Essential Oil does not Modulate Cancer Cells Multidrug Resistance by Citral—Its Dominant and Strongly Antimicrobial Compound

    Vědecké články
    | 2020 | Foods (Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT Praha)
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Identification and Quantification of Impurities in Wines by GC/MS

    Aplikace
    | 2011 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Aroma Study of Potable Spirits

    Aplikace
    | 2013 | PerkinElmer
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.