Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
WCPS: High Matrix Analysis of As, Se, Cd, Hg, & Pb in Food Digestates Using Inductively Coupled Mass Spectrometry
Postery
| 2011 | Agilent Technologies
ICP/MS
Instrumentace
ICP/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
FTIR analysis provides rapid QA/QC and authentication of food ingredients prior to processing
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
At-Site Screening and Measurement of Adulterant Levels in Bovine Milk by Mid FTIR Spectroscopy
Aplikace
| 2013 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Quality Control of CBD oils
Aplikace
| 2021 | Metrohm
NIR Spektroskopie
Instrumentace
NIR Spektroskopie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Agilent ICP-MS Journal (February 2021, Issue 83)
Ostatní
| 2021 | Agilent Technologies
HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
Instrumentace
HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Quality control of dried cannabis
Aplikace
| 2022 | Metrohm
NIR Spektroskopie
Instrumentace
NIR Spektroskopie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Quality Control of Palm Oil
Aplikace
| 2020 | Metrohm
NIR Spektroskopie
Instrumentace
NIR Spektroskopie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Potraviny a zemědělství
QA/QC of flours using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
FTIR Spektroskopie
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Automated Sequencing of Elemental Speciation Methods Using HPLC-ICP-MS with a Quick Change Valve Head
Aplikace
| 2021 | Agilent Technologies
HPLC, ICP/MS, ICP/MS/MS
Instrumentace
HPLC, ICP/MS, ICP/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
WCPS: Evaluation of sample preparation methods for elemental profiling of wine by ICP-MS: comparison of direct dilution, microwave digestion, and filtration