ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    COFFEE ANALYSIS: ENHANCED SELECTIVITY USING NEGATIVE IONS

    Ostatní
    | 2015 | Syft Technologies
    SIFT-MS
    Instrumentace
    SIFT-MS
    Výrobce
    Syft Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Uncovering the Volatile Profile of Potato Taste Defect in Roasted Arabica Coffee using GC-MS, GC×GC-MS, and Chemometrics

    Prezentace
    | 2024 | University of Washington (MDCW)
    GCxGC, GC/MSD, GC/TOF, Software
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, GC/TOF, Software
    Výrobce
    LECO
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Negative Chemical Ionization and Accurate Mass – A Novel Approach to the Analysis of Pesticides by GC/Q-TOF

    Postery
    | 2012 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Optimizing Sample Preparation in Pesticides Analysis for Cannabis

    Aplikace
    | 2019 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Agilent Model 355 Sulfur Chemiluminescence Detector (SCD): Sulfur Speciation in Grapefruit Juice

    Aplikace
    | 2007 | Agilent Technologies
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    FTIR-ATR Characterization of Commercial Honey Samples and Their Adulteration with Sugar Syrups Using Chemometric Analysis

    Postery
    | 2015 | Shimadzu (Pittcon)
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Fatty Acid Methyl Esters (FAMEs) in Salmon Oil Using Automated Sample Preparation

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    GC, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Improving the Sensitivity of Detection of 3-chloropropane-1,2-diol (3-MCPD) using Gas Chromatography with Negative Chemical Ionisation Mass Spectrometry detection

    Aplikace
    | 2002 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Improving the Sensitivity of Detection of 3-chloropropane-1,2-diol (3-MCPD) using Gas Chromatography with Negative Chemical Ionisation Mass Spectrometry detection

    Aplikace
    | 2002 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Off-favour Analysis in Food Using a Simple and Rapid SPME-GC/TQMS Method with Dedicated Off-favour Database

    Postery
    | 2017 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

    Ne, 2.6.2024
    RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR

    Jak české grantové agentury podporují ženy a rodiče ve vědě? Díl první – GA ČR a TA ČR

    Čt, 30.5.2024
    Vědavýzkum.cz
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.