ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Fully automated solution for the extraction of Non-Polar Pesticides by GC

    Aplikace
    | 2015 | Anatune
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Comparison of New 37 Component FAME Standard on Four Capillary Columns of Different Polarities

    Aplikace
    | 1999 | Merck
    GC, GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC, GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Merck
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Elimination of Polar Matrix Components Prior to GC Analysis using Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE)

    Aplikace
    | 2001 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie, Materiálová analýza

    FAME, C16 – C24 - Analysis of fatty acids (as FAME) of polar glycerolipids and minor phospholipids in green algae

    Aplikace
    | 2011 | Agilent Technologies
    GC, GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC, GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Solid phase extraction using new Polar Magic Chemisorber ® 2. Flavor components in soy sauce

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Solid phase extraction using new Polar Magic Chemisorber ® 1. Flavor components in red wine

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Solid phase extraction using new Polar Magic Chemisorber ® 3. Pueraria decoction ( ge gen tang)

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Solid phase extraction using new Polar Magic Chemisorber ® 7. Flavor Components in sake (Japanese rice)

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Solid phase extraction using new Polar Magic Chemisorber ® 5. Headspace analysis of blue cheese flavor components

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Solid phase extraction using new Polar Magic Chemisorber ® 5. Headspace analysis of blue cheese flavor components

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie (OPTIK INSTRUMENTS)

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.