ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Doubling Throughput in Fatty Acid Methyl Ester Analysis

    Aplikace
    | N/A | SCION Instruments
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    SCION Instruments
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie

    Pesticide Library for Agilent 6890 Gas Chromatograph GC Systems

    Brožury a specifikace
    | 2000 | Agilent Technologies
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Applications of Mass Flow Controlled Multi Column Switching in On-Line Capillary GC/MS

    Aplikace
    | 1992 | GERSTEL
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie

    Non-Intentionally Added Substances in Food and Food Contact Material – Determination of Mineral Oil Hydrocarbons with LC-GC Online Technique

    Postery
    | 2017 | Shimadzu (RAFA)
    GC, HPLC
    Instrumentace
    GC, HPLC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    RESIDUAL SOLVENTS IN FOOD PACKAGING Food Packaging Analysis through Static Headspace Sampling

    Aplikace
    | N/A | DANI Instruments
    GC/MSD, HeadSpace, GC/TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/TOF
    Výrobce
    DANI Instruments
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of 19 Phthalic Acid Esters (PAEs) in Vegetables Using Modified QuEChERS and Gas Chromatography-Triple Quadrupole Mass Spectrometry (GC/MS/MS)

    Aplikace
    | 2014 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and Especially beer. Part I. – Literature Review

    Vědecké články
    | 2010 | Kvasný průmysl
    HeadSpace, SPME, Purge and Trap
    Instrumentace
    HeadSpace, SPME, Purge and Trap
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analyses in Beverage and Namely Brewing Analytics. Part III. – Solid-Phase Microextraction and Stir Bar Sorptive Extraction in Fatty Acids Analysis in Beer

    Vědecké články
    | 2010 | Kvasný průmysl
    GC, SPME, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC, SPME, Termální desorpce
    Výrobce
    GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and especially Beer. Part II. – Stir Bar Sorptive Extraction

    Vědecké články
    | 2010 | Kvasný průmysl
    SPME, Termální desorpce
    Instrumentace
    SPME, Termální desorpce
    Výrobce
    GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Using a Dual LTM Series II System with Flow Modulated Comprehensive GCxGC

    Technické články
    | 2011 | Agilent Technologies
    GCxGC
    Instrumentace
    GCxGC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.