ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    EVALUATION OF ANTIOXIDANTS IN SOFT FRUITS (CURRANT, GOOSEBERRY)

    Postery
    | 2021 | RADANAL
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Evaluation of antioxidants in currant and gooseberry

    Vědecké články
    | 2021 | RADANAL
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Evaluation of antioxidants in currant and gooseberry

    Vědecké články
    | 2021 | RADANAL
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Trouble-free Food Testing - Technologies to improve uptime and productivity

    Prezentace
    | 2013 | Agilent Technologies
    HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quantitation of Neonicotinoid Pesticides in Honey with the Agilent 1290 Infinity II LC and Agilent 6470 Triple Quadrupole LC/MS

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Biogenic Amines in Alcoholic Beverages by Ion Chromatography with Suppressed Conductivity and Integrated Pulsed Amperometric Detections

    Aplikace
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    Iontová chromatografie
    Instrumentace
    Iontová chromatografie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Shimadzu’s Total Support for Beer Analysis

    Příručky
    | 2017 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Shimadzu’s Total Support for Beer Analysis

    Brožury a specifikace
    | 2017 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, Iontová chromatografie, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    PROGRAM - 4th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2009 | RAFA
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Waters ACQUITY UPC2 Bibliography - A compendium of references to scientific journal articles based on the technique of UltraPerformance Convergence Chromatography (UPC2)

    Příručky, Vědecké články
    | 2020 | Waters
    Iontová mobilita, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, LC/SQ
    Instrumentace
    Iontová mobilita, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, LC/SQ
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Forenzní analýza a toxikologie, Proteomika, Metabolomika, Klinická analýza, Lipidomika
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Odešli tři držitelé čestných doktorátů Univerzity Pardubice

    Út, 28.5.2024
    Univerzita Pardubice
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.