ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Quantification of Persistent Organic Pollutants in Dietary Supplements Using Stir Bar Sorptive Extraction Coupled with GC-MS/MS and Isotope Dilution Mass Spectrometry

    Aplikace
    | 2020 | GERSTEL
    GC/MSD, GC/MS/MS, Termální desorpce, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Termální desorpce, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Oil and Fat containing foods by fully automated sample preparation using a PAL3 coupled with a 7890 GC and a 5977 MSD system according to AOAC 996.01

    Aplikace
    | 2018 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Cannabis Analysis: Hemp Potency Determination

    Aplikace
    | 2020 | LECO
    GC/MSD, GC/TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, LECO
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    GC/MS analysis of 16 EPA and (15+1) EU PAHs in salmon using a Agilent J&W Select PAH GC column

    Aplikace
    | 2010 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ, GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ, GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    PAH Analyses with High Efficiency GC Columns: Column Selection and Best Practices

    Aplikace
    | 2010 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ, GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ, GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    PROGRAM - 4th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2009 | RAFA
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Sterols in Olive Oil using Supported Liquid Extraction (SLE), Solid Phase Extraction (SPE) and GC-FID

    Aplikace
    | 2017 | Phenomenex
    GC, Příprava vzorků, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků, Spotřební materiál
    Výrobce
    Phenomenex
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Improving the Analysis of Fatty Acid Methyl Esters Using Automated Sample Preparation Techniques

    Aplikace
    | 2011 | Agilent Technologies
    Příprava vzorků
    Instrumentace
    Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Agilent ICP-MS Journal (May 2011 – Issue 46)

    Ostatní
    | 2011 | Agilent Technologies
    GC, HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    GC, HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Improved GC/MS Analysis of Priority PAHs in Food Using a Highly Selective GC Column

    Postery
    | 2010 | Agilent Technologies (AOAC)
    GC/MSD, GC/SQ, GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ, GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie (OPTIK INSTRUMENTS)

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.