ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Non-targeted Screening and Accurate Mass Confirmation of 510 Pesticides on the High Resolution Exactive Benchtop LC/MS Orbitrap Mass Spectrometer

    Aplikace
    | 2010 | Thermo Fisher Scientific
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Instrumentace
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    High Resolution and Precise Mass Accuracy: A Perfect Combination for Food and Feed Analysis in Complex Matrices

    Technické články
    | 2008 | Thermo Fisher Scientific
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Instrumentace
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Melamine and Cyanuric Acid in Food Matrices by LC-MS/MS

    Aplikace
    | 2008 | Thermo Fisher Scientific
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Study of β-agonist Residues in Animal-derived Foods by LC-MS/MS

    Aplikace
    | 2009 | Thermo Fisher Scientific
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Identification of Lysergic Acid Diethylamide (LSD) in Candy by UHPLC/MS

    Aplikace
    | 2008 | Thermo Fisher Scientific
    LC/MS, LC/SQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Identification of Cannabinoids in Baked Goods by UHPLC/MS

    Aplikace
    | 2008 | Thermo Fisher Scientific
    LC/MS, LC/SQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Forenzní analýza a toxikologie

    Detection of Six Zeranol Residues in Animal- derived Food by HPLC-MS/MS

    Aplikace
    | 2009 | Thermo Fisher Scientific
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Identification of Psychotropic Substances in Mushrooms and Chocolate by UHPLC/MS

    Aplikace
    | 2008 | Thermo Fisher Scientific
    LC/MS, LC/SQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Forenzní analýza a toxikologie

    Identification of Lysergic Acid Diethylamide (LSD) in Candy by UHPLC/MS

    Aplikace
    | 2008 | Thermo Fisher Scientific
    LC/MS, LC/SQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Forenzní analýza a toxikologie

    Multi-class Antibiotic Screening of Honey Using Online Extraction with LC-MS/MS

    Aplikace
    | 2009 | Thermo Fisher Scientific
    Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková

    Ne, 2.6.2024
    Nadace Experientia

    „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

    Ne, 2.6.2024
    RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.