ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    GC-IRMS: Detecting purity and adulteration of tequila with isotope fingerprints

    Aplikace
    | 2017 | Thermo Fisher Scientific
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Isotope fingerprints: origin of tequila with GC coupled with Isotope Ratio Mass Spectrometry

    Postery
    | 2019 | Thermo Fisher Scientific (RAFA)
    GC/MSD, GC/HRMS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/HRMS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Food and beverage fraud prevention using stable isotope fingerprints

    Postery
    | 2019 | Thermo Fisher Scientific (RAFA)
    GC/MSD, GC/HRMS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/HRMS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analytical Challenges for Pesticide Residue Analysis in Food: Sample Preparation, Processing, Extraction and Cleanup

    Technické články
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    Příprava vzorků
    Instrumentace
    Příprava vzorků
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024

    Út, 14.5.2024
    Altium International

    CSSC & MSMS 2024 (Program konference, přednášející)

    Út, 14.5.2024
    Spektroskopická společnost Jana Marka Marci
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.