ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    SCREENING FOR PESTICIDE RESIDUES IN CANNABIS USING A HIGH RESOLUTION ACCURATE MASS GC/Q-TOF

    Postery
    | 2018 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    QA/QC of flours using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of pharmaceuticals using near-infrared spectroscopy

    Příručky
    | N/A | Metrohm
    NIR Spektroskopie
    Instrumentace
    NIR Spektroskopie
    Výrobce
    Metrohm
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza

    GC/ FID Analysis of Fatty Acid Methyl Esters without Correction Factors Using the Polyarc Reactor

    Aplikace
    | 2016 | ARC
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies, ARC
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Headspace Analysis of Volatile Organic Compounds (VOC’s) in Contact Packaging Materials Using the HT3 Automated Headspace Analyzer

    Aplikace
    | 2009 | Tekmar Teledyne
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, Tekmar Teledyne
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    FTIR analysis provides rapid QA/QC and authentication of food ingredients prior to processing

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    NACRW: Representative, Two-gram Incurred Food Samples Using Mini-QuEChERS, Cryomilling and GC/MS/MS Analysis with a High Efficiency Ion Source

    Postery
    | 2016 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Representative, Tw o-gram Incurred Food Samples Using Mini-QuEChERS, Cryomilling and GC/MS/MS Analysis with a High Efficiency Ion Source

    Postery
    | 2016 | Agilent Technologies (ASMS)
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    2-Step Multi-Volatile Method (2-Step MVM) for Characterization of Aroma Compounds in Bread

    Aplikace
    | 2016 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Stability in quantitative analysis of residual agricultural chemicals in food by GC-MS/MS

    Aplikace
    | 2018 | JEOL
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    JEOL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

    Ne, 2.6.2024
    RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR

    Jak české grantové agentury podporují ženy a rodiče ve vědě? Díl první – GA ČR a TA ČR

    Čt, 30.5.2024
    Vědavýzkum.cz
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.