Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(1)
Potraviny a zemědělství
Průmysl a chemie
(1)
Životní prostředí
(1)
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
MP/ICP-AES
(3)
Výrobce
Agilent Technologies
(3)
CEM
(2)
Autor
Agilent Technologies
(3)
Typ Publikace
Aplikace
(1)
Příručky
(2)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS
Total metals analysis of digested plant tissue using an Agilent 4200 Microwave Plasma-AES
Aplikace
| 2015 | Agilent Technologies
MP/ICP-AES
Instrumentace
MP/ICP-AES
Výrobce
Agilent Technologies, CEM
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Microwave Plasma Atomic Emission Spectroscopy (MP-AES) - Measuring metals in wine and food handbook
Příručky
| 2022 | Agilent Technologies
MP/ICP-AES
Instrumentace
MP/ICP-AES
Výrobce
Agilent Technologies, CEM
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Microwave Plasma Atomic Emission Spectroscopy (MP-AES)
Příručky
| 2021 | Agilent Technologies
MP/ICP-AES
Instrumentace
MP/ICP-AES
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie, Farmaceutická analýza
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
ANALYTIKA: Setkejte se s námi na veletrzích a konferencích
Po, 22.4.2024
ANALYTIKA
Představení systému Metrohm OMNIS NIRS
Po, 22.4.2024
Metrohm Česká republika
LASER – mocná zbraň v rukou analytického chemika
Po, 29.4.2024
Masarykova univerzita
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.