ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Demonstration of Collision Cross Section (CCS) Value Conservation Across LC and GC Analyses

    Technické články
    | 2016 | Waters
    GC/MSD, LC/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, LC/MS
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    A Novel Approach to Overcoming Sample Complexity in Food Contaminant Testing

    Technické články
    | 2017 | Waters
    GC/MSD, GC/MS/MS, Software, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Software, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Multi-Residue Pesticide Analysis of Food Matrices using GC/MS/MS and LC/MS/MS

    Prezentace
    | 2005 | Waters
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and Especially beer. Part I. – Literature Review

    Vědecké články
    | 2010 | Kvasný průmysl
    HeadSpace, SPME, Purge and Trap
    Instrumentace
    HeadSpace, SPME, Purge and Trap
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Sensitive Detection of 2-Methoxy-3- Isobutylpyrazine (MIBP or IBMP) in Wine Using Triple Quadrupole GC/MS in PCI Mode

    Aplikace
    | 2013 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Characterization of Hop Aroma Using GC/MS, Headspace Trap and Olfactory Port

    Aplikace
    | 2013 | PerkinElmer
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Tandem GC/MS Analysis of Pesticides in Food Oils by Large Volume Injection with a Back-flush Option

    Aplikace
    | 2006 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/IT
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/IT
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Agilent ICP-MS Journal (August 2014 – Issue 58)

    Ostatní
    | 2014 | Agilent Technologies
    GC, Software, ICP/MS, Speciační analýza, Laserová ablace
    Instrumentace
    GC, Software, ICP/MS, Speciační analýza, Laserová ablace
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie

    Waters Application Notes - Food Testing

    Příručky
    | 2020 | Waters
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ, GC/API/MS, Iontová mobilita, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ, GC/API/MS, Iontová mobilita, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    BOOK OF ABSTRACTS - 7th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2015 | RAFA
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.