ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    In food we trust – the passion of food analysis

    Prezentace
    | 2017 | Shimadzu (RAFA)
    HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/OES
    Instrumentace
    HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/OES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Food contact materials

    Příručky
    | 2018 | Thermo Fisher Scientific
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/SQ, GC/QQQ, GC/Orbitrap, HPLC, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, DART, ICP/MS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/SQ, GC/QQQ, GC/Orbitrap, HPLC, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, DART, ICP/MS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    Methodologies for Food Fraud

    Ostatní
    | 2019 | Agilent Technologies
    GC/MSD, LC/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, LC/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    KEEPING OUR FOOD SAFE

    Ostatní
    | N/A | Agilent Technologies
    GC/MSD, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC/MSD, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Food for Contamination

    Aplikace
    | N/A | Shimadzu
    X-ray
    Instrumentace
    X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quantitative Analysis of Chromium and Arsenic Species in Food and Food Packaging using LC-ICPMS

    Postery
    | 2017 | Shimadzu (RAFA)
    HPLC, ICP/MS
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Food Products for Contamination

    Aplikace
    | N/A | Shimadzu
    X-ray
    Instrumentace
    X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Persistent organic pollutants (POPs) in food

    Příručky
    | 2017 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/QQQ, GC/Orbitrap, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/QQQ, GC/Orbitrap, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Book Volume 3 - Food & Beverage

    Příručky
    | N/A | Shimadzu
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Shimadzu Analysis Guidebook Food Product Analyses

    Příručky
    | 2014 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Pragolab DISCOVERY DAYS 2024 (registrace a program)

    St, 1.5.2024
    Pragolab

    XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

    Po, 29.4.2024
    Centrum dopravního výzkumu (CDV)

    Wiley vydal AntiBase Library 2024 - nejnovější verzi Wileyho knihovny pro identifikaci přírodních látek

    Ne, 28.4.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.