ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na Příprava vzorků | LabRulez ICPMS

    ANALYSIS OF HUMAN CELL LINES USING AUTOMATIC TUBE EXCHANGE (ATEX) AND GC/MS

    Aplikace
    | N/A | Anatune
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Klinická analýza

    GERSTEL Twister®

    Brožury a specifikace
    | N/A | GERSTEL
    Termální desorpce, Příprava vzorků
    Instrumentace
    Termální desorpce, Příprava vzorků
    Výrobce
    GERSTEL
    Zaměření

    PrepAhead: how to master your time with GERSTEL Maestro software

    Aplikace
    | 2018 | Anatune
    GC/MSD, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Metabolomika, Klinická analýza

    In-time TMS derivatization and GC/MS determination of Sugars, Organic Acids and Amino Acids for High Throughput Metabolomics Studies

    Aplikace
    | 2020 | GERSTEL
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Metabolomika

    METHOD VALIDATION OF THE ANALYSIS OF ORGANOCHLORINE PESTICIDES AND POLYCHLORINATED BIPHENYLS USING DILLME AND GC-MS/MS

    Aplikace
    | 2019 | Anatune
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    A Combination of Standard (SBSE) and Solvent- Assisted (SA-SBSE) Stir Bar Sorptive Extraction for Comprehensive Analysis of Flavor Compounds in Beverages

    Aplikace
    | 2018 | GERSTEL
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Initial work for the determination of Taste, Odour and Phenolic compounds in water using ITSP on the new Agilent GC-QQQ 7010

    Aplikace
    | 2015 | Anatune
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Životní prostředí

    The Power of Fully Automated Sample Preparation for Metabolomics Applications: Proof of Concept

    Aplikace
    | 2016 | Anatune
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    Supplies - GERSTEL Filtration

    Brožury a specifikace
    | 2017 | GERSTEL
    Příprava vzorků
    Instrumentace
    Příprava vzorků
    Výrobce
    GERSTEL
    Zaměření

    Simple, Fast and Reliable Determination of Fat in Food According to the Caviezel® Method using a Turnkey Fat Determination System

    Aplikace
    | 2009 | GERSTEL
    GC, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.