ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na Příprava vzorků | LabRulez ICPMS

    Fast determination of total unbound fat in snack foods using a new fully automated parallel extraction and concentration system

    Aplikace
    | 2022 | Thermo Fisher Scientific
    Příprava vzorků
    Instrumentace
    Příprava vzorků
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Accelerated Solvent Extraction (ASE) of Active Ingredients from Natural Products

    Aplikace
    | 2011 | Thermo Fisher Scientific
    Příprava vzorků, HPLC
    Instrumentace
    Příprava vzorků, HPLC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Farmaceutická analýza

    Vitamin status B1, B2 and B6

    Aplikace
    | N/A | RECIPE
    Příprava vzorků, Spotřební materiál
    Instrumentace
    Příprava vzorků, Spotřební materiál
    Výrobce
    RECIPE
    Zaměření
    Klinická analýza

    Determination of Human Milk Oligosaccharides in Human Breast Milk by HPAE-PAD with On-Line Sample Cleanup

    Aplikace
    | 2015 | Thermo Fisher Scientific
    Příprava vzorků, Iontová chromatografie
    Instrumentace
    Příprava vzorků, Iontová chromatografie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Klinická analýza

    UHPLC-MS/MS Triple Quadrupole Analysis of Anthocyanin Metabolites in Human Plasma Using Protein Precipitation and Solid Phase Extraction For Determination of Uptake from Food

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Klinická analýza

    Automate Standard Preparations for Food Analyses – A Real-World Evaluation

    Aplikace
    | 2021 | Waters
    Příprava vzorků
    Instrumentace
    Příprava vzorků
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Automated Sample Preparation Using Andrew+ Pipetting Robot for UPLC-MSE Identification and UPLC-MS/MS Quantification of Bovine Milk Proteins

    Aplikace
    | 2021 | Waters
    Příprava vzorků, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    Příprava vzorků, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Extraction of Fat from Infant Formula Using Supercritical Fluids

    Aplikace
    | N/A | Applied Separations
    Příprava vzorků
    Instrumentace
    Příprava vzorků
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Fat-Soluble Vitamins in Infant Formula Using Agilent Bond Elut Plexa Polymeric SPE with HPLC and LC/MS/MS

    Aplikace
    | 2020 | Agilent Technologies
    Příprava vzorků, Spotřební materiál, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    Příprava vzorků, Spotřební materiál, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    SPE and LC-MS/MS method for the determination of 25-Hydroxyvitamin D2 and 25-Hydroxyvitamin D3 from human plasma

    Aplikace
    | 2020 | Thermo Fisher Scientific
    Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Klinická analýza
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.