ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na AAS | LabRulez ICPMS

    Aluminium Determinations in Parenteral Solutions

    Aplikace
    | 2010 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Průmysl a chemie

    Determination of Pb, Cd, Cr and Ni in Grains Based on Four Chinese National Methods via Zeeman GFAAS

    Aplikace
    | 2017 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Monitoring Heavy Metals by Atomic Absorption Spectroscopy for Compliance with RoHS and WEEE Directives

    Aplikace
    | 2010 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí

    Analysis of Shellfish Tissue for Cadmium, Mercury and Nickel

    Aplikace
    | 2010 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Dietary Supplements Analysis

    Aplikace
    | N/A | Shimadzu
    HPLC, AAS
    Instrumentace
    HPLC, AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Farmaceutická analýza
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Inovativní přístup k planárně chirálním látkám

    Po, 27.5.2024
    Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.