ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na AAS | LabRulez ICPMS

    Benefits of Transitioning From Flame AAS to the 4210 MP-AES

    Technické články
    | 2020 | Agilent Technologies
    AAS, MP/ICP-AES
    Instrumentace
    AAS, MP/ICP-AES
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření

    METAL ANALYSIS IN FOOD AND AGRICULTURE AA. MP-AES. ICP-OES. ICP-MS. ICP-QQQ

    Ostatní
    | 2016 | Agilent Technologies
    ICP/MS, ICP/OES, AAS, ICP/MS/MS, MP/ICP-AES
    Instrumentace
    ICP/MS, ICP/OES, AAS, ICP/MS/MS, MP/ICP-AES
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    MOŽNOSTI DETEKCE FALŠOVÁNÍ CITRONOVÝCH ŠŤÁV A NÁPOJŮ NA BÁZI CITRONŮ

    Vědecké články
    | 2023 | Chemické listy
    HPLC, AAS
    Instrumentace
    HPLC, AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Wine should ONLY be wine. Application Summary Compendium

    Příručky
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/OES, AAS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/OES, AAS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Shimadzu Analysis Guidebook Food Product Analyses

    Příručky
    | 2014 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Handbook Food, Beverages, Agriculture - Release 2

    Příručky
    | 2012 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    BOOK OF ABSTRACTS - 9th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2019 | RAFA
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Food Safety Solutions - Application Data Book

    Příručky
    | 2015 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, GPC/SEC, NIR Spektroskopie, AAS, MP/ICP-AES
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, GPC/SEC, NIR Spektroskopie, AAS, MP/ICP-AES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LECO/MERCI Seminář Biomasa 2024

    Po, 29.4.2024
    LECO

    XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

    Po, 29.4.2024
    Centrum dopravního výzkumu (CDV)

    Wiley vydal AntiBase Library 2024 - nejnovější verzi Wileyho knihovny pro identifikaci přírodních látek

    Ne, 28.4.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.