ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na AAS | LabRulez ICPMS

    Analysis of Cadmium in Brown Rice by Flame Atomic Absorption Spectrometr

    Aplikace
    | 2023 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Flame AA Analysis of Cadmium (Cd) and Lead (Pb) in Simulated Seawater and Polished Rice Using Chelating Polymer Solid Phase Extraction

    Aplikace
    | 2014 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    SPECIACE ANORGANICKÉHO ARSENU V MATRICI ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU METODAMI SPE-HG-AAS A HPLC-ICP-MS

    Vědecké články
    | 2012 | Chemické listy
    HPLC, ICP/MS, AAS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, AAS, Speciační analýza
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Monitoring of Metal Elements in Cell Culture Supernatant using Atomic Absorption Spectrophotometer

    Aplikace
    | 2021 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Farmaceutická analýza

    Measurement of Sodium and Potassium in Portland Cement by Flame Atomic Absorption Method

    Aplikace
    | 2012 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Průmysl a chemie

    Analysis of Metals Contained in Soil

    Aplikace
    | N/A | Shimadzu
    ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Instrumentace
    ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí

    Measurement of Arsenic and Selenium in White Rice and River Water by Hydride Generation-Atomic Absorption Spectrometry (HG-AAS) with Electric Cell Heating

    Aplikace
    | 2015 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Analysis of Arsenic in High Purity Metallic Copper by Hydride Generation-Atomic Absorption Spectrometry (HG-AAS)

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Materiálová analýza

    Microorganism Species Analysis and Component Analysis

    Příručky
    | N/A | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Fluorescenční spektroskopie, Mikroskopie, X-ray
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Fluorescenční spektroskopie, Mikroskopie, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Klinická analýza

    Shimadzu Analysis Guidebook Food Product Analyses

    Příručky
    | 2014 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Měření čistoty malých objemů DNA při 4 °C s použitím Agilent Cary 60 UV-Vis spektrofotometru s optickým vláknem s mikrosondou

    Út, 16.4.2024
    Altium International

    Stanovení nominální hodnoty koncentrace analytu a její nejistoty ve vodných kalibračních roztocích prvků primárními metodami

    Po, 15.4.2024
    ANALYTIKA

    Tuk je možné vydolovat i z tisíce let staré keramiky, říká Veronika Brychová

    Čt, 25.4.2024
    Akademie věd České republiky
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.