ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od Agilent Technologies | LabRulez ICPMS

    Fruit Wine Analysis by HPLC

    Aplikace
    | 2011 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Fast Analysis of Fruit Juice Acids with an Agilent Poroshell 120 SB-Aq Column

    Aplikace
    | 2013 | Agilent Technologies
    Spotřební materiál, HPLC, LC kolony
    Instrumentace
    Spotřební materiál, HPLC, LC kolony
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quantification of THC and CBD in Beverages Containing Nano‑Emulsions

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Sweeteners, Preservatives, and Caffeine in Various Food and Consumer Products Using the Agilent 1290 Infinity II LC

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Simultaneous Determination of 21 Plant Growth Regulators in Various Fruits Using QuEChERS Coupled with an HPLC-MS/MS Technique

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Optimizing Recoveries of Planar Pesticides in Spinach Using Toluene and Agilent Bond Elut QuEChERS AOAC Kits with Graphitized Carbon

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    On-line SPE Enrichment of Trace Organic Contaminants in Water and Juices

    Aplikace
    | 2014 | Agilent Technologies
    Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Analysis of Artificial Colorants in Haw Jelly Using SampliQ WAX Coupled with High Performance Liquid Chromatography (HPLC)

    Aplikace
    | 2020 | Agilent Technologies
    Příprava vzorků, Spotřební materiál, HPLC
    Instrumentace
    Příprava vzorků, Spotřební materiál, HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Pesticide Analysis in Tomatoes by AOAC 2007.1 QuEChERS Methodology

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Anthocyanins in Common Foods Using an Agilent Poroshell 120 SB-C18

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    Spotřební materiál, HPLC, LC kolony
    Instrumentace
    Spotřební materiál, HPLC, LC kolony
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.