Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(3)
Materiálová analýza
(5)
Metabolomika
(1)
Ostatní
(2)
Instrumentace
Fluorescenční spektroskopie
(1)
ICP/MS
(1)
NIR Spektroskopie
(1)
Příprava vzorků
(14)
Výrobce
Agilent Technologies
(104)
Autor
Agilent Technologies
GERSTEL
(3)
Metrohm
(58)
Shimadzu
(82)
Agilent Technologies
Typ Publikace
Aplikace
Brožury a specifikace
(31)
Manuály
(33)
Ostatní
(23)
Aplikace
Rok vydání
Aplikace od Agilent Technologies | LabRulez ICPMS
Quality Analysis of Extra Virgin Olive Oils – Part 8
Aplikace
| 2016 | Agilent Technologies
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Quality analysis of virgin olive oils – Part 2
Aplikace
| 2016 | Agilent Technologies
GPC/SEC
Instrumentace
GPC/SEC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Nutritive Benefits – Determination of Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil Using the Agilent 1290 Infinity 2D-LC Solution
Aplikace
| 2014 | Agilent Technologies
2D-LC
Instrumentace
2D-LC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Quality analysis of virgin olive oils – Part 3
Aplikace
| 2016 | Agilent Technologies
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Profiling of Citrus Oils and Determination of Furocoumarins in Citrus Oils Using the Agilent 1290 Infinity 2D-LC Solution
Aplikace
| 2014 | Agilent Technologies
2D-LC
Instrumentace
2D-LC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of PAHs in Edible Oils by Online Enrichment, Matrix Removal and Fluorescence Detection
Aplikace
| 2016 | Agilent Technologies
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Quality Analysis of Extra Virgin Olive Oils – Part 6 Nutritive Benefits – Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil
Aplikace
| 2016 | Agilent Technologies
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Evaluation of the Agilent 1260 LC system for analysis of base oils, as specified by ASTM D7419
Aplikace
| 2015 | Agilent Technologies
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Průmysl a chemie
Quality Analysis of Virgin Olive Oils – Part 4
Aplikace
| 2016 | Agilent Technologies
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Quantification of Cannabinoids in Industrial Hemp Using the Agilent 1220 Infinity II LC System
Aplikace
| 2020 | Agilent Technologies
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
...
Další
Mohlo by Vás zajímat
Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze
St, 22.5.2024
ALS Czech Republic
Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL
Út, 21.5.2024
Altium International
Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie (OPTIK INSTRUMENTS)
Po, 20.5.2024
LabRulez
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.