ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od Agilent Technologies | LabRulez ICPMS

    Simultaneous analysis of inorganic anions, organic acids, amino acids and carbohydrates using the Agilent Basic Anion Buffer

    Aplikace
    | 2000 | Agilent Technologies
    Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Simultaneous Determination of 21 Plant Growth Regulators in Various Fruits Using QuEChERS Coupled with an HPLC-MS/MS Technique

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Multiclass residue screening of 217 veterinary drugs in milk and milk powder

    Aplikace
    | 2018 | Agilent Technologies
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

    Ne, 2.6.2024
    RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR

    Jak české grantové agentury podporují ženy a rodiče ve vědě? Díl první – GA ČR a TA ČR

    Čt, 30.5.2024
    Vědavýzkum.cz
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.