ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace od Agilent Technologies | LabRulez ICPMS

    In-house built accurate mass spectral library for GC/ToF-based metabolomics analyses

    Postery
    | 2016 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Metabolomika

    DLLME-Gas Chromatography-QuadrupoleTime-of-Flight Mass Spectrometry for Classification of Botanical Origin of Chinese Honey

    Postery
    | 2016 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Handbook of ICP-QQQ Applications using the Agilent 8800 and 8900

    Příručky
    | 2022 | Agilent Technologies
    GC, HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    GC, HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies, Elemental Scientific
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie, Farmaceutická analýza, Materiálová analýza, Polovodiče, Klinická analýza
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie (OPTIK INSTRUMENTS)

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.