Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(2)
Forenzní analýza a toxikologie
(10)
Klinická analýza
(4)
Materiálová analýza
(15)
Instrumentace
ICP/MS
(1)
Příprava vzorků
(21)
Speciační analýza
(1)
Výrobce
Agilent Technologies
GERSTEL
(128)
Agilent Technologies
Autor
Agilent Technologies
(1220)
Chemické listy
(8)
GERSTEL
Thermo Fisher Scientific
(2)
GERSTEL
Typ Publikace
Aplikace
(127)
Technické články
(2)
Rok vydání
Aplikace od GERSTEL | LabRulez ICPMS
Determining Phenolic Compounds in Whisky using Direct Large Volume Injection and Stir Bar Sorptive Extraction
Aplikace
| 2012 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Classification of Food and Flavor Samples using a Chemical Sensor
Aplikace
| 2002 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Benzo[a]pyrene and Benz[a]anthracene in Coal Tar and Pitch Products by Automated SPE-GC/MS
Aplikace
| 2017 | GERSTEL
GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Průmysl a chemie, Materiálová analýza
Wine Discrimination using a Mass Spectral Based Chemical Sensor
Aplikace
| 2003 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Flavors using a Mass Spectral Based Chemical Sensor
Aplikace
| 2003 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Microplastics using Pyrolysis Gas Chromatography Mass Spectrometry
Aplikace
| 2020 | GERSTEL
GC/MSD, Pyrolýza, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Pyrolýza, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Životní prostředí
Fast Analysis of Beverages using a Mass Spectral Based Chemical Sensor
Aplikace
| 2003 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Packaging Materials using a Mass Spectral Based Chemical Sensor
Aplikace
| 2004 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie, Materiálová analýza
Characterization of Biogenic Emissions by Online Thermal Desorption Gas Chromatography-Mass Spectrometry
Aplikace
| 1997 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
Thermal Gravimetric Analysis/Mass Spectrometry Simulation using the GERSTEL Automated Pyrolyzer
Aplikace
| 2012 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Materiálová analýza
Před
1
2
...
Další
Mohlo by Vás zajímat
Představení nového ICP‑MS 7900: jedinečná technologie a výkon
Út, 28.5.2024
Altium International
Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!
Ne, 26.5.2024
LabRulez
LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)
Čt, 16.5.2024
LabRulez
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.