Quantification of Persistent Organic Pollutants in Dietary Supplements Using Stir Bar Sorptive Extraction Coupled with GC-MS/MS and Isotope Dilution Mass Spectrometry
Aplikace
| 2020 | GERSTEL
GC/MSD, GC/MS/MS, Termální desorpce, GC/QQQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/MS/MS, Termální desorpce, GC/QQQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
In-time TMS derivatization and GC/MS determination of Sugars, Organic Acids and Amino Acids for High Throughput Metabolomics Studies
Aplikace
| 2020 | GERSTEL
GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Metabolomika
Analysis of Volatile Metalloid Species in Gas Samples using a Commercial Cryotrapping System (TDS-G-CIS GC) Coupled to ICP-MS with PH3 and SF6 as Example Compounds
Aplikace
| 2002 | GERSTEL
GC, Termální desorpce, ICP/MS, Speciační analýza
Instrumentace
GC, Termální desorpce, ICP/MS, Speciační analýza
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
Evaporative Concentration of Substances Listed in the European Water Framework Directive (2000/60/EC and 2008/105/EC). A Performance Comparison Between an Automated System and a Manual System
Aplikace
| 2012 | GERSTEL
GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, LC/MS
Instrumentace
GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, LC/MS
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Životní prostředí
Multi-Residue Method for the Determination of Five Groups of Pesticides in Non-Fatty Food Samples by Dual Stir Bar Sorptive Extraction (Dual SBSE) and Thermal Desorption GC-MS
Aplikace
| 2005 | GERSTEL
GC/MSD, Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze
St, 22.5.2024
ALS Czech Republic
Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL
Út, 21.5.2024
Altium International
Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie