ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

      1. Výrobce

      1. Autor

      1. Typ Publikace

      1. Rok vydání

      Aplikace od GERSTEL | LabRulez ICPMS

      Wine Discrimination using a Mass Spectral Based Chemical Sensor

      Aplikace
      | 2003 | GERSTEL
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Comparison of Headspace Sampling and Stir Bar Sorptive Extraction in the Detection of Whiskey Adulteration with a Mass-Spectrometry Based Chemical Sensor

      Aplikace
      | 2002 | GERSTEL
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Classification of Food and Flavor Samples using a Chemical Sensor

      Aplikace
      | 2002 | GERSTEL
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Analysis of Flavors using a Mass Spectral Based Chemical Sensor

      Aplikace
      | 2003 | GERSTEL
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Quantification of Persistent Organic Pollutants in Dietary Supplements Using Stir Bar Sorptive Extraction Coupled with GC-MS/MS and Isotope Dilution Mass Spectrometry

      Aplikace
      | 2020 | GERSTEL
      GC/MSD, GC/MS/MS, Termální desorpce, GC/QQQ
      Instrumentace
      GC/MSD, GC/MS/MS, Termální desorpce, GC/QQQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Preparative Fraction Collector - PFC - Specifications

      Brožury a specifikace
      | 2017 | GERSTEL
      GC
      Instrumentace
      GC
      Výrobce
      GERSTEL
      Zaměření

      Analysis of Packaging Materials using a Mass Spectral Based Chemical Sensor

      Aplikace
      | 2004 | GERSTEL
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie, Materiálová analýza

      Cryo Trap System - CTS 1 - Specifications

      Brožury a specifikace
      | 2015 | GERSTEL
      GC
      Instrumentace
      GC
      Výrobce
      GERSTEL
      Zaměření

      Discrimination of Soft Drinks using a Chemical Sensor and Principal Component Analysis

      Aplikace
      | 2002 | GERSTEL
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Classification of Coffees from Different Origins by Chemical Sensor Technology

      Aplikace
      | 2002 | GERSTEL
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství
       

      Mohlo by Vás zajímat


      „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

      Ne, 2.6.2024
      RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

      Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

      Čt, 30.5.2024
      Ústav organické chemie a biochemie AV ČR

      Jak české grantové agentury podporují ženy a rodiče ve vědě? Díl první – GA ČR a TA ČR

      Čt, 30.5.2024
      Vědavýzkum.cz
      Další projekty
      Sledujte nás
      Další informace
      WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
      LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.