ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Simultaneous Determination of MOSH and MOAH Fractions by means of online 2-channel HPLC-LV-GC-FID

    Postery
    | N/A | Ostatní
    GC, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies, Axel Semrau, DANI Instruments, DataApex
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of mineral oil aromatic hydrocarbons (MOAH) in food by LC GC FID – Comparison of conventional vs. automated epoxidation

    Postery
    | N/A | Ostatní
    GC, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies, Axel Semrau, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Simple, Fast, Innovative and Automated Determination of 27 Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Oils and Fats by LC-LC-GC-MS

    Postery
    | N/A | Ostatní
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies, Axel Semrau
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

    Ne, 2.6.2024
    RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR

    Jak české grantové agentury podporují ženy a rodiče ve vědě? Díl první – GA ČR a TA ČR

    Čt, 30.5.2024
    Vědavýzkum.cz
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.