NÁZVOSLOVÍ V OBLASTI METROLOGIE A ZABEZPEČOVÁNÍ KVALITY
Vědecké články
| 2012 | Chemické listy
Instrumentace
Výrobce
Zaměření
POROVNANIE ITS-PCR-RFLP A MALDI-TOF MS METÓD PRI IDENTIFIKÁCII DREVOZNEHODNOCUJÚCICH HÚB Z RODU Ganoderma
Vědecké články
| 2017 | Chemické listy
MALDI, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS
Instrumentace
MALDI, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS
Výrobce
Bruker
Zaměření
Potraviny a zemědělství
VYSOKÁ PŘESNOST ANALÝZY V KLINICKÉ BIOCHEMII – NUTNOST, ČI NIKOLIV? PŘEHLED ILUSTRUJÍCÍ PROBLEMATIKU NA PŘÍKLADU STANOVENÍ KORTIZOLU V BIOLOGICKÝCH VZORCÍCH
Vědecké články
| 2020 | Chemické listy
HPLC, LC/MS, LC/MS/MS
Instrumentace
HPLC, LC/MS, LC/MS/MS
Výrobce
Zaměření
Klinická analýza
KVANTITATIVNÍ ANALÝZA S VYUŽITÍM HMOTNOSTNÍ SPEKTROMETRIE
Vědecké články
| 2020 | Chemické listy
GC/MSD, LC/MS
Instrumentace
GC/MSD, LC/MS
Výrobce
Zaměření
STANOVENÍ ORGANICKÝCH KYSELIN V SILÁŽÍCH KAPILÁRNÍ ISOTACHOFORÉZOU A KAPILÁRNÍ ZÓNOVOU ELEKTROFORÉZOU
Vědecké články
| 2004 | Chemické listy
Kapilární elektroforéza
Instrumentace
Kapilární elektroforéza
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ BIOGENNÍCH AMINŮ V TRVANLIV ÝCH SALÁMECH BĚHEM FERMENTACE A SKLADOVÁNÍ
Vědecké články
| 2004 | Chemické listy
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
PŘÍPRAVA POLYMERNÍCH IMUNOČÁSTIC PRO SEPARACI BIOMARKERŮ OXIDAČNÍHO STRESU Z TĚLNÍCH TEKUTIN
Vědecké články
| 2012 | Chemické listy
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Zaměření
Klinická analýza
VALIDÁCIA STANOVENIA 1-HYDROXYPYRÉNU V MOČI METÓDOU HPLC
Vědecké články
| 2015 | Chemické listy
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Klinická analýza
HPLC STANOVENIE OXIDAČNÉHO POŠKODENIA DNA V PERFUZÁTOCH PEČENE POTKANOV VPLYVOM PRÍDAVKU MEDI
Vědecké články
| 2016 | Chemické listy
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies, Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Klinická analýza
OPTIMALIZÁCIA HPLCCOULOCHEMICKEJ METÓDY PRE STANOVENIE HOMOCYSTEÍNU A VYBRANÝCH METABOLITOV V PLAZME PO SUPLEMENTÁCII FUNKČNOU POTRAVINOU