Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Nebezpečné látky
(1)
Potraviny a zemědělství
(4)
Životní prostředí
(1)
Instrumentace
Příprava vzorků
(1)
Výrobce
Agilent Technologies
(2)
ELGA LabWater
(1)
Thermo Fisher Scientific
(1)
Autor
Agilent Technologies
(890)
Chemické listy
GERSTEL
(44)
Mestrelab Research
(5)
Chemické listy
Typ Publikace
Vědecké články
(7)
Rok vydání
Aplikace od Chemické listy | LabRulez ICPMS
STANOVENÍ STOPOVÝCH MNOŽSTVÍ LÉČIV V PITNÝCH VODÁCH METODOU GC-MS
Vědecké články
| 2012 | Chemické listy
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
ELGA LabWater, Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí
PŘEHLED METOD PRO STANOVENÍ ANTIOXIDAČNÍ AKTIVITY V PIVOVARSTVÍ
Vědecké články
| 2006 | Chemické listy
GC/MSD
Instrumentace
GC/MSD
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
VYBRANÉ TĚKAVÉ MARKERY ČESKÝCH ŘEPKOVÝCH A LIPOVÝCH MEDŮ
Vědecké články
| 2021 | Chemické listy
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
NÁZVOSLOVÍ V OBLASTI METROLOGIE A ZABEZPEČOVÁNÍ KVALITY
Vědecké články
| 2012 | Chemické listy
Instrumentace
Výrobce
Zaměření
METODIKA PRO STANOVENÍ CELKOVÉHO MNOŽSTVÍ FENOLICKÝCH LÁTEK, FLAVONOIDŮ A ANTIOXIDAČNÍ KAPACITY ROSTLINNÝCH VZORKŮ POMOCÍ KOMBINOVANÉ EXTRAKCE
Vědecké články
| 2023 | Chemické listy
GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Orbitrap
Instrumentace
GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Orbitrap
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
POKROKY A VYUŽITIE MIKROEXTRAKČNÝCH TECHNÍK NA ANALÝZU REZÍDUÍ PESTICÍDOV V POTRAVINÁCH
Vědecké články
| 2018 | Chemické listy
HeadSpace, SPME, Termální desorpce, Příprava vzorků
Instrumentace
HeadSpace, SPME, Termální desorpce, Příprava vzorků
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
IDENTIFIKACE REZIDUÍ IMPROVIZOVANÝCH VÝBUŠNIN FYZIKÁLNĚ-CHEMICKÝMI ANALYTICKÝMI METODAMI ZA REÁLNÝCH PODMÍNEK PO VÝBUCHU
Vědecké články
| 2019 | Chemické listy
GC, GC/MSD, SPME, HPLC, LC/MS
Instrumentace
GC, GC/MSD, SPME, HPLC, LC/MS
Výrobce
Zaměření
Nebezpečné látky
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)
Čt, 16.5.2024
LabRulez
SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi
St, 15.5.2024
SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
Inovativní přístup k planárně chirálním látkám
Po, 27.5.2024
Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.